SAMSUNG CAMERA PICTURES

Hallo ik zal me even voorstellen: ik ben Monic Chaigneau. Muziek loopt als een rode draad door mn leven. Ik sta er mee op en ga er mee naar bed. Een dag zonder muziek is een dag niet geleefd voor mij. Mijn muzieksmaak is heel breed te noemen ik hou van muziek van alle decennia. Vanaf eind jaren “50 (Elvis) tot de muziek van nu. Maar mijn nummer 1 artiest is en blijft toch wel PRINCE! Met op nummer 3 en 2 Rock en Blues muziek.

Ook vind ik het leuk om zelf muziek te maken, ik speel gitaar en piano. En schrijf zelf ook nummers zo nu en dan. Met behulp van een computerprogramma neem ik dan die liedjes op, erg leuk om te doen.

In 2013 ben ik begonnen als vrijwilliger bij Stichting Rhythm & Blues Breda en schreef maandelijks stukjes voor het clubblad TRACK. Dat heb ik gedaan tot eind Juni 2016, vanwege persoonlijke veranderingen ben ik daar toen  mee gestopt. Maar kan het schrijven toch niet laten en dacht waarom begin ik niet gewoon een eigen blog. In de TRACK had ik ook een eigen column; Het verhaal achter. Deze verhalen zal ik ook hier gaan plaatsen. Plus natuurlijk ook nieuwe muziekverhalen!

Veel Leesplezier!